Verzending en Retournering

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf € 50,- bestelwaarde versturen we je bestelling gratis!
Voor kleinere bestellingen rekenen we € 4,95 binnen Nederland en België.

Wat is de levertijd?

Over het algemeen is de levertijd 2-3 werkdagen. Ophalen in de winkels kan, indien voorradig, direct!

Welke bezorgopties kan ik kiezen?

In je winkelmandje kun je zien welke bezorgopties je vandaag kunt kiezen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.
  • Thuisbezorgd
    Bij Madchique heb je altijd de keuze voor bezorging.  Wil je dit niet? Kies dan voor ophalen in de winkel. 
  • Ophalen in de winkel
    Wanneer je bestelling afgerond is in de webshop wordt deze naar de winkel verstuurd en zullen ze hem daar zo snel mogelijk verzamelen. je kunt je bestelling dan afhalen in de winkel op Zeedijk 80 te Amsterdam.

Hoe werkt een retournering?

Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling gratis in onze winkel. Bij een retournering via de post betaalt u zelf de retourkosten. U ontvangt het volledige aankoopbedrag plus de eventueel gemaakt verzendkosten bij het plaatsen van de bestelling teruggestort op de bankrekening waarmee is betaald. Bewaar bij een retourzending altijd het Track & Trace nummer voor een zorgeloze afwikkeling.

 

Wat zijn de retourmogelijkheden?

Bij onze winkels geldt:

Niet goed, geld terug! Als je een bestelling wilt retourneren dan heb je daar 14 dagen de tijd voor, vanaf de datum van ontvangst. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen bij Madchique op Zeedijk 80 te Amsterdam.
Passen mag natuurlijk, maar zorg er wel voor dat de artikelen die je wilt retourneren verder ongedragen en in originele staat zijn.


Retourmogelijkheden    Kosten   Verwerking
In onze winkel Gratis  10 werkdagen
Via post- / pakketzending Voor eigen rekening  10 werkdagen

Let op: In de winkel ontvang je het betaalde bedrag niet contant, je ontvangt dit op de bankrekening die je bij het plaatsen van de bestelling hebt gebruikt.

Bij volledige terugzending van alle producten uit de bestelling zullen de verzendkosten die zijn betaald bij het plaatsen van de bestelling ook worden teruggestort. De kosten voor een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 


Verpakking voor een retourzending:

Na het invullen van het retourformulier mag je de artikelen welke je wilt retourneren samen met het retourformulier in de verzendzak of doos van de winkel (of in een andere doos of zak) plaatsen. 


Het retouradres is:

Madchique
Afdeling retour Webshop 

Damstraat 14
1012 JM Amsterdam
Bestelling retourneren bij onze winkel (gratis):

Breng de artikelen ongedragen en in originele staat samen met het ingevulde retourformulier naar Madchique Zeedijk 80 Amsterdam en we fixen het voor je.

Terugbetaling van een retour:

Zodra we je artikelen hebben ontvangen zullen wij het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 werkdagen na het ontvangst van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het bedrag wordt teruggestort naar het bij ons bekende bankrekeningnummer.

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te retourneren in onze winkel dan ontvang je het bedrag ook teruggestort op je rekening en dus niet contant in de winkel. 

Artikel ruilen:

Als je een artikel wilt omruilen, dan kun je het artikel retourneren en tegelijk een nieuw product bestellen. Helaas kan de betaling niet met de terugbetaling worden verrekend.  

 

Winkel aankoop retourneren:

Aankopen die niet online maar fysiek bij ons in de winkel zijn gedaan kunt u retourneren voor een ander product of een tegoedbon. Helaas geven wij bij winkel aankopen geen geld retour.